Yandex

За нас

КОНФИГ БГ ЕООД е фирма за пълно обслужване в сферата на информационните технологии. Разработваме цялостни решения за лица и фирми с перспективно мислене. В работата си поддържаме отношения, базирани на прозрачност и взаимно доверие. Както към нашите служители, така и към нашите клиенти и партньори.

С нашия екип от професионалисти реализираме вашите идеи  бързо и професионално. Като агенция за цялостно обслужване в сферата на информационните технологии, ние комбинираме хардуер и софтуер, знания и умения, за да дадем на клиентите си несъизмерими резултати. Ние ще Ви консултираме при хардуерен проблем и препоръчаме най-изгодният за Вас вариант. От поправката на стари компютри, лаптопи и таблети до изготвяне на най-оптималната и изгодна за Вас оферта според Вашите желания. От поддръжка на Вашета изградена ИТ инфраструктура, до създаването на така специално за Вашите нужди.

Ще Ви помогнем както за Вашета вътрешна система така и за изграждането на Вашият уебсайт (магазин). Изграждането на сериозни, взаимоизгодни отношения със своите потребители, внушавайки им умело, че Вие сте точно това, от което те имат нужда е наша специалност. Нашият богат опит в сферата на уеб дизайна и SEO оптимизацията е ключът за развитието и успеха на Вашия бизнес. С КонфигБГ ще спечелите не само множество клиенти, но и дълготрайни партньори.

Контакти

КОНФИГБГ ЕООД
Пловдив 4000,
ул. Славянска 25
+359 885 618 058

Config.bg

info@config.bg

Сервиз, сайтиве и онлайн магазини.

Форма за контакти

ReCAPTCHA